برای اینکار کافیست دما و رطوبت را یکبار در ابتدای دوره جوجه کشی تنظیم نموده (دما و رطوبت مناسب دوره ستر) و تا انتهای جوجه کشی نیز همین دما و رطوبت را ثابت نگه دارید.
اگر دستگاه شما از ظرف آب و فن تامین رطوبت می کند، به راحتی و با استفاده از یک دستمال تمیز می توانید آنها را تمیز کنید، اما اگر از رطوبت ساز های آتومایزر استفاده می کنید، باید پیچ های مربوطه را باز کنید و میله های تولید رطوبت را با مسواکی تمیز پاک کنید و در صورت پاک نشدن آهک می توانید از سرکه استفادهادامه مطلب ...
برای ضد عفونی کردن دستگاه ها نیازی به استفاده از پرمنگنات و فرمالدهید نیست چون باعث خرابی سنسور دستگاه خواهد شد، کافیست بدنه بیرونی و داخلی دستگاه را با استفاده از یک شیشه پاک کن و دستمال تمیز پاک کنید. و موتور و فن ها را با استفاده از جاروبرقی یا پمپ باد تمیز کنید. برای جلوگیری از کثیف شدن کف دستگاادامه مطلب ...
طبیعتا پس از روشن شدن دستگاه ، دستورات لازم برای تولید دما و رطوبت به المنت ها و رطوبت ساز ها ارسال خواهد شد، اما بهتر است صبر کنید تا داخل دستگاه کاملا گرم شود و سپس ظرف آب را پر کرده و یا بخار ساز را به دستگاه متصل کنید.
اگر میزان بخار تولید شده توسط دستگاه کاملا مناسب جوجه کشی باشد، می توان گفت که این بخار تولید شده کاملا طبیعی است، اما اگر دستگاه بخاری را از خود بیرون می دهد و یا قطرات آب بر روی شیشه درب می نشیند. می توان به سوراخ بودن دستگاه و یا پایین بودن دمای محیط مشکوک شد.
با توجه به حساس بودن جوجه ها و تخم ها در این دوره تا جای امکان از باز کردن درب خودداری کنید و صرفا از پشت شیشه پلی کربناتی وضعیت جوجه ها را پیگیر شوید. پس از گذشت 24 ساعت از تولد جوجه ها می توانید درب دستگاه را باز کنید و جوجه ها را بیرون بیاورید، هم چنین با پایان دوره جوجه کشی می توانید درب را بازادامه مطلب ...
بله دمای بسیار بالا نیز مانند دمای پایین بر کیفیت جوجه کشی تاثیر گذار خواهد بود. دمای مناسب محیط باید بین 20 الی 30 درجه سانتی گراد و رطوبت مناسب باید بین 40 الی 50 درصد باشد.
فن قرار داده شده بر روی ظرف آب باعث دمیده شدن هوا بر روی آب درون ظرف می شود و رطوبت مربوطه را تولید می کند. اما در دستگاه های جوجه کشی خانگی یک نوع فن دیگر نیز وجود دارد که وظیفه وارد کردن هوای تازه را به درون دستگاه بر عهده دارند، در جلوی این فن ها المنت قرار دارد که هوای وارد شده از المنت عبور خواادامه مطلب ...
در مورد تنظیمات دستگاه هایی که ستر و هچر همزمان دارند توضیح دهید.
پاسخ دهنده
برای اینکار کافیست دما و رطوبت را یکبار در ابتدای دوره جوجه کشی تنظیم نموده (دما و رطوبت مناسب دوره ستر) و تا انتهای جوجه کشی نیز همین دما و رطوبت را ثابت نگه دارید.
رطوبت ساز داخل دستگاه را چگونه تمیز کنیم؟
پاسخ دهنده
اگر دستگاه شما از ظرف آب و فن تامین رطوبت می کند، به راحتی و با استفاده از یک دستمال تمیز می توانید آنها را تمیز کنید، اما اگر از رطوبت ساز های آتومایزر استفاده می کنید، باید پیچ های مربوطه را باز کنید و میله های تولید رطوبت را با مسواکی تمیز پاک کنید و در صورت پاک نشدن آهک می توانید از سرکه استفادهادامه مطلب ...
دستگاه جوجه کشی را چگونه ضد عفونی کنیم؟
پاسخ دهنده
برای ضد عفونی کردن دستگاه ها نیازی به استفاده از پرمنگنات و فرمالدهید نیست چون باعث خرابی سنسور دستگاه خواهد شد، کافیست بدنه بیرونی و داخلی دستگاه را با استفاده از یک شیشه پاک کن و دستمال تمیز پاک کنید. و موتور و فن ها را با استفاده از جاروبرقی یا پمپ باد تمیز کنید. برای جلوگیری از کثیف شدن کف دستگاادامه مطلب ...
چند دقیقه بعد از روشن شدن دستگاه عملیات تولید رطوبت آغاز خواهد شد؟
پاسخ دهنده
طبیعتا پس از روشن شدن دستگاه ، دستورات لازم برای تولید دما و رطوبت به المنت ها و رطوبت ساز ها ارسال خواهد شد، اما بهتر است صبر کنید تا داخل دستگاه کاملا گرم شود و سپس ظرف آب را پر کرده و یا بخار ساز را به دستگاه متصل کنید.
آیا بخار تولید کردن دستگاه طبیعی است؟
پاسخ دهنده
اگر میزان بخار تولید شده توسط دستگاه کاملا مناسب جوجه کشی باشد، می توان گفت که این بخار تولید شده کاملا طبیعی است، اما اگر دستگاه بخاری را از خود بیرون می دهد و یا قطرات آب بر روی شیشه درب می نشیند. می توان به سوراخ بودن دستگاه و یا پایین بودن دمای محیط مشکوک شد.
ایا پلاستیک های سنسور ها را در بیاوریم؟
پاسخ دهنده
بله ، برای سنجش دقیق دما و رطوبت توسط سنسور ها لازم است تا این پلاستیک ها را در بیاورید.
آیا امکان باز کردن دریچه دستگاه زمانی که جوجه ها در وضعیت هچ هستند، وجود دارد؟
پاسخ دهنده
با توجه به حساس بودن جوجه ها و تخم ها در این دوره تا جای امکان از باز کردن درب خودداری کنید و صرفا از پشت شیشه پلی کربناتی وضعیت جوجه ها را پیگیر شوید. پس از گذشت 24 ساعت از تولد جوجه ها می توانید درب دستگاه را باز کنید و جوجه ها را بیرون بیاورید، هم چنین با پایان دوره جوجه کشی می توانید درب را بازادامه مطلب ...
آیا هوای گرم بر روی راندمان جوجه کشی تاثیر میگذارد؟
پاسخ دهنده
بله دمای بسیار بالا نیز مانند دمای پایین بر کیفیت جوجه کشی تاثیر گذار خواهد بود. دمای مناسب محیط باید بین 20 الی 30 درجه سانتی گراد و رطوبت مناسب باید بین 40 الی 50 درصد باشد.
در ایزی باتور 2 کدام فن را هنگام ستر و هچر همزمان باید خاموش کرد؟
پاسخ دهنده
فن 6 در 6 گوشه سمت چپ دستگاه را باید خاموش کنید، برای این کار می توانید دکمه کاهش را به مدت 15 ثانیه نگه دارید.
فن مربوطه چگونه بر روی دما و رطوبت اثر میگذارد؟
پاسخ دهنده
فن قرار داده شده بر روی ظرف آب باعث دمیده شدن هوا بر روی آب درون ظرف می شود و رطوبت مربوطه را تولید می کند. اما در دستگاه های جوجه کشی خانگی یک نوع فن دیگر نیز وجود دارد که وظیفه وارد کردن هوای تازه را به درون دستگاه بر عهده دارند، در جلوی این فن ها المنت قرار دارد که هوای وارد شده از المنت عبور خواادامه مطلب ...