زمان جوجه کشی از تخم نطفه دار یک پرنده شامل دو دوره می شود که دوره اول ستر و دوره دوم ستر نامیده می شود، در دوره ستر تخم ها باید مرتب بچرخند و دما و رطوبت خاص خود را دارد، در این دوره نطفه ها در حال شکل گیری هستند. در دوره هچر تخم ها کاملا رشد کرده اند و آماده بیرون آمدن از تخم هستند، در این دوره چرادامه مطلب ...
برای جلوگیری از این مشکل بهتر است یک عدد فن تهویه در اتاق جوجه کشی قرار دهید، منظور از اتاق جوجه کشی مکانی است که دستگاه جوجه کشی و متعلقات آن قرار دارد. این فن دی اکسید کربن را به بیرون منتقل کرده و اکسیژن تازه را وارد اتاق خواهد کرد. هم چنین در صورت مشاهده کمبود اکسیژن در داخل دستگاه می توانید دریادامه مطلب ...
در دستگاه های ستر و هچر همزمان، امکان جوجه کشی از تخم های نطفه دار جدید و هچ کردن تخم های نطفه دار قدیمی به صورت همزمان وجود دارد، بدون اینکه تغییری در دما و رطوبت دستگاه ایجاد کنید. با استفاده از این دستگاه ها می توانید هر روز و هر هفته تخم های جدیدی را در داخل دستگاه قرار دهید. نحوه کار این دستگاهادامه مطلب ...
با مراجعه به جداول دما و رطوبت جوجه کشی پرنده مورد نظر می توانید دما و رطوبت مناسب دوره هچر را بیابید. این جداول در اینترنت، دفترچه راهنمای دستگاه جوجه کشی و کتاب ها و مقالات معتبر در زمینه جوجه کشی از پرنده مورد نظر شما وجود دارند.
به دلیل جریان همرفتی دما ، دمای بیشتر به سمت بالا حرکت کرده و دمای کمتر در قسمت پایین دستگاه خواهد ماند. هم چنین رطوبت به دلیل چگالی بیشتری که دارد در قسمت پایین دستگاه خواهد ماند. در دستگاه های جوجه کشی برای یکسان کردن دما و رطوبت در تمام قسمت های آن از فن های سیرکوله استفاده میشود، اما با این وجودادامه مطلب ...
تمامی دستگاه های جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری به جز ایزی باتور 1، 3، 5 و 6 و دستگاه های جوجه کشی شترمرغی از قابلیت ستر و هچر همزمان برخوردارند، بنابراین طوری طراحی شده اند که دما در قسمت بالا بیشتر از قسمت پایین باشد و رطوبت نیز در قسمت پایین بیشتر از قسمت بالا باشد.
در دستگاه های جوجه کشی خانگی باید ابتدا شانه ها و راک ها از دستگاه خارج کنید و سپس سبد هچر را داخل دستگاه قرار دهید. در دستگاه های جوجه کشی صنعتی و نیمه صنعتی باید چرخش راک ها را متوقف کنید و سبد هچر را که همان شانه همه کاره است بر روی راک ها قرار دهید. البته تیغه میانی تخم ها در دوره هچر باید برداشادامه مطلب ...
بله ، در دوره هچر جوجه ها آماده بیرون آمدن از تخم هستند و پوسته تخم باید کاملا نرم شود تا جوجه به راحتی از تخم بیرون بیاید، اما این رطوبت نباید به اندازه ای زیاد باشد که مانع از رشد کامل جوجه ها شود، بنابراین توجه به جدول دما و رطوبت جوجه کشی طیور ضروری خواهد بود.
تمامی دستگاه های جوجه کشی ساخت گروه صنعتی اسکندری قابلیت تبدیل به دستگاه تمام هچر را دارند، کافیست دما و رطوبت را مناسب دوره هچر تنظیم نموده و چرخش تخم ها را متوقف کنید. اما اگر می خواهید دستگاهی اختصاصی سفارش دهید باید با کارشناسان فروش کارخانه تماس بگیرید.
منظور از دوره ستر و هچر چیست؟
پاسخ دهنده
زمان جوجه کشی از تخم نطفه دار یک پرنده شامل دو دوره می شود که دوره اول ستر و دوره دوم ستر نامیده می شود، در دوره ستر تخم ها باید مرتب بچرخند و دما و رطوبت خاص خود را دارد، در این دوره نطفه ها در حال شکل گیری هستند. در دوره هچر تخم ها کاملا رشد کرده اند و آماده بیرون آمدن از تخم هستند، در این دوره چرادامه مطلب ...
در صورت کمبود اکسیژن در دستگاه جوجه کشی چه کاری باید انجام داد؟
پاسخ دهنده
برای جلوگیری از این مشکل بهتر است یک عدد فن تهویه در اتاق جوجه کشی قرار دهید، منظور از اتاق جوجه کشی مکانی است که دستگاه جوجه کشی و متعلقات آن قرار دارد. این فن دی اکسید کربن را به بیرون منتقل کرده و اکسیژن تازه را وارد اتاق خواهد کرد. هم چنین در صورت مشاهده کمبود اکسیژن در داخل دستگاه می توانید دریادامه مطلب ...
مکانیزم کار ستر و هچر همزمان در دستگاه چگونه است؟
پاسخ دهنده
در دستگاه های ستر و هچر همزمان، امکان جوجه کشی از تخم های نطفه دار جدید و هچ کردن تخم های نطفه دار قدیمی به صورت همزمان وجود دارد، بدون اینکه تغییری در دما و رطوبت دستگاه ایجاد کنید. با استفاده از این دستگاه ها می توانید هر روز و هر هفته تخم های جدیدی را در داخل دستگاه قرار دهید. نحوه کار این دستگاهادامه مطلب ...
دما و رطوبت در ستر و هچر همزمان چقدر باید باشد؟
پاسخ دهنده
در دستگاه های ستر و هچر همزمان باید دما و رطوبت را مناسب دوره ستر تنظیم کنید و نیازی به تنظیم مجدد در دوره هچر نیست.
دما و رطوبت دوران هچر چند باید باشد ؟
پاسخ دهنده
با مراجعه به جداول دما و رطوبت جوجه کشی پرنده مورد نظر می توانید دما و رطوبت مناسب دوره هچر را بیابید. این جداول در اینترنت، دفترچه راهنمای دستگاه جوجه کشی و کتاب ها و مقالات معتبر در زمینه جوجه کشی از پرنده مورد نظر شما وجود دارند.
آیا دمای کف دستگاه برای هچ مناسب است؟
پاسخ دهنده
به دلیل جریان همرفتی دما ، دمای بیشتر به سمت بالا حرکت کرده و دمای کمتر در قسمت پایین دستگاه خواهد ماند. هم چنین رطوبت به دلیل چگالی بیشتری که دارد در قسمت پایین دستگاه خواهد ماند. در دستگاه های جوجه کشی برای یکسان کردن دما و رطوبت در تمام قسمت های آن از فن های سیرکوله استفاده میشود، اما با این وجودادامه مطلب ...
آیا امکان ستر و هچر همزمان در دستگاه ها وجود دارد ؟
پاسخ دهنده
تمامی دستگاه های جوجه کشی گروه صنعتی اسکندری به جز ایزی باتور 1، 3، 5 و 6 و دستگاه های جوجه کشی شترمرغی از قابلیت ستر و هچر همزمان برخوردارند، بنابراین طوری طراحی شده اند که دما در قسمت بالا بیشتر از قسمت پایین باشد و رطوبت نیز در قسمت پایین بیشتر از قسمت بالا باشد.
سبدهای هچر را باید بر روی هم قرار داد یا بر روی شانه ها؟
پاسخ دهنده
در دستگاه های جوجه کشی خانگی باید ابتدا شانه ها و راک ها از دستگاه خارج کنید و سپس سبد هچر را داخل دستگاه قرار دهید. در دستگاه های جوجه کشی صنعتی و نیمه صنعتی باید چرخش راک ها را متوقف کنید و سبد هچر را که همان شانه همه کاره است بر روی راک ها قرار دهید. البته تیغه میانی تخم ها در دوره هچر باید برداشادامه مطلب ...
آیا رطوبت دوره هچر باید بیشتر از دوره ستر باشد؟
پاسخ دهنده
بله ، در دوره هچر جوجه ها آماده بیرون آمدن از تخم هستند و پوسته تخم باید کاملا نرم شود تا جوجه به راحتی از تخم بیرون بیاید، اما این رطوبت نباید به اندازه ای زیاد باشد که مانع از رشد کامل جوجه ها شود، بنابراین توجه به جدول دما و رطوبت جوجه کشی طیور ضروری خواهد بود.
آیا امکان فروش دستگاهی که فقط عمل هچر را انجام دهد، وجود دارد؟
پاسخ دهنده
تمامی دستگاه های جوجه کشی ساخت گروه صنعتی اسکندری قابلیت تبدیل به دستگاه تمام هچر را دارند، کافیست دما و رطوبت را مناسب دوره هچر تنظیم نموده و چرخش تخم ها را متوقف کنید. اما اگر می خواهید دستگاهی اختصاصی سفارش دهید باید با کارشناسان فروش کارخانه تماس بگیرید.