شیوه رطوبت رسانی در دستگاه های جوجه کشی متفاوت است، برخی از دستگاه ها با استفاده از ظرف آب تامین رطوبت می شوند که در این دستگاه ها رطوبت به شکلی بسیار ساده و در اثر تبخیر بواسطه گرما و باد تولید می شود، از این شیوه در ایزی باتور 1 و 2 و 5 و دستگاه های صنعتی 126 تایی و 168 تایی استفاده شده است. شیوه دوم تامین رطوبت استفاده از پمپ آب و پد سلولزی است که در ایزی باتور های 3، 4 و 6 از این تکنولوژی استفاده شده است. در این روش نیز آب مورد نیاز تامین رطوبت از طریق پمپ وارد پد سلولزی می شود، سپس فن و المنت تعبیه شده در پشت پد سلولزی آب را تبدیل به بخار کرده و رطوبت لازم تامین می شود، این روش دقیق تر از ظرف آب است.
روش سوم استفاده از رطوبت ساز التراسونیک است که گروه صنعتی اسکندری در گذشته از این رطوبت ساز ها در دستگاه های جوجه کشی صنعتی خود استفاده می کرد، اما به دلیل مشکلات زیادی که به همراه داشت، از رده خارج شد. در رطوبت ساز های التراسونیک تامین رطوبت با استفاده از امواج فراصوت یا همان التراسونیک است، یعنی ارتعاشات صوتی سبب تبخیر شدن آب داخل دستگاه می شد. اما جدیدترین و دقیق ترین روش تامین رطوبت استفاده از رطوبت ساز های اتومایزر است که در دستگاه های جوجه کشی صنعتی نسل جدید از آنها استفاده می شود، در این رطوبت ساز ها، آب داخل مخزن جوشیده می شود و سپس بخار آب از طریق لوله ها وارد دستگاه می شود، این بخار از دمای بالایی برخوردار است و باعث بالا رفتن دمای داخل دستگاه می شود که خود در مصرف برق صرفه جویی می کند، ضمن اینکه کاملا تمیز است و هیچ گونه آهکی را همراه خود وارد دستگاه نمی کند.
پاسخ دهنده
شیوه رطوبت رسانی در دستگاه های جوجه کشی متفاوت است، برخی از دستگاه ها با استفاده از ظرف آب تامین رطوبت می شوند که در این دستگاه ها رطوبت به شکلی بسیار ساده و در اثر تبخیر بواسطه گرما و باد تولید می شود، از این شیوه در ایزی باتور 1 و 2 و 5 و دستگاه های صنعتی 126 تایی و 168 تایی استفاده شده است. شیوه دوم تامین رطوبت استفاده از پمپ آب و پد سلولزی است که در ایزی باتور های 3، 4 و 6 از این تکنولوژی استفاده شده است. در این روش نیز آب مورد نیاز تامین رطوبت از طریق پمپ وارد پد سلولزی می شود، سپس فن و المنت تعبیه شده در پشت پد سلولزی آب را تبدیل به بخار کرده و رطوبت لازم تامین می شود، این روش دقیق تر از ظرف آب است.
روش سوم استفاده از رطوبت ساز التراسونیک است که گروه صنعتی اسکندری در گذشته از این رطوبت ساز ها در دستگاه های جوجه کشی صنعتی خود استفاده می کرد، اما به دلیل مشکلات زیادی که به همراه داشت، از رده خارج شد. در رطوبت ساز های التراسونیک تامین رطوبت با استفاده از امواج فراصوت یا همان التراسونیک است، یعنی ارتعاشات صوتی سبب تبخیر شدن آب داخل دستگاه می شد. اما جدیدترین و دقیق ترین روش تامین رطوبت استفاده از رطوبت ساز های اتومایزر است که در دستگاه های جوجه کشی صنعتی نسل جدید از آنها استفاده می شود، در این رطوبت ساز ها، آب داخل مخزن جوشیده می شود و سپس بخار آب از طریق لوله ها وارد دستگاه می شود، این بخار از دمای بالایی برخوردار است و باعث بالا رفتن دمای داخل دستگاه می شود که خود در مصرف برق صرفه جویی می کند، ضمن اینکه کاملا تمیز است و هیچ گونه آهکی را همراه خود وارد دستگاه نمی کند.