در صورت استفاده از تخم های بدون نطفه و یا تخم های نطفه دار کهنه این اتفاق خواهد افتاد. هم چنین شستن تخم ها قبل از جوجه کشی باعث ورود عوامل میکروبی به داخل تخم شده و مرگ نطفه را در پی خواهد داشت که نتیجه آن نیز کبود شدن تخم پس از چند روز جوجه کشی است.
پاسخ دهنده
در صورت استفاده از تخم های بدون نطفه و یا تخم های نطفه دار کهنه این اتفاق خواهد افتاد. هم چنین شستن تخم ها قبل از جوجه کشی باعث ورود عوامل میکروبی به داخل تخم شده و مرگ نطفه را در پی خواهد داشت که نتیجه آن نیز کبود شدن تخم پس از چند روز جوجه کشی است.